Dr. Csaba Tünde - Fül-orr-gégész, audiologus

1983-ban végeztem a POTE Általános Orvosi Karán.
1983-1987 őszéig a pécsi Gyermekkórházban dolgoztam, majd
1987-ben csecsemő-és gyermekgyógyászatból szakvizsgát tettem.
Szakvizsgát követően Pécsett,a Kertvárosban körzeti gyermekorvosként dolgoztam.
1990-től 1995 novemberéig a POTE Fül-orr-gége Klinikára kerültem,mivel a körzeti gyerekorvosi munkámban úgy éreztem elengedhetetlenek a fül-orr-gégészeti ismeretek,tapasztalatok.
1993-ban Fül-orr-gége gyógyászatból szakvizsgáztam.
1995 őszétől a BIOGAL majd TEVA ZRT. Gyógyszergyárnál dolgoztam, mint területi képviselő, szakorvos látogató, majd kkmanager.
2006 májusától házi gyermekorvosként dolgozom ismét az alapellátásban.
Jelenleg Pécsett a Vasutegészségügyi KFT. Gyermekgyógyászati szakrendelését is vezetem, illetve házi gyermekorvosi rendelést folytatok.
1997 óta folyamatosan van működő magánorvosi rendelésem fül-orr-gége gyógyászatból.
2002-ben klinikai audiológiából sikeres szakvizsgát tettem,így azt követően már mint fül-orr-gégész és audiológus folytatom a magánorvosi rendelést.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb