Dr. Rétvári Csaba - szülész, nőgyógyász szakorvos

Dr. Rétvári Csaba - szülész, nőgyógyász szakorvos Dr. Rétvári Csaba Emil vagyok tősgyökeres pécsi TÜKE. A Köztársaság téri Általános Iskola után a Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem. 1983-ban diplomáztam a Pécsi orvostudományi Egyetemen. Szinte azonnal s Szigetvári kórház szülészetére kerültem gyakornokként. Fiatal orvosként dolgoztam olyan nagy elődökkel, mint Dr. Szabó Emil főorvos úr ,akitől alkalmunk volt ellesni a "klasszikus szülészet" fogásait. A következő Dr. Karg Norbert főorvos úr volt ,akinek "klinikai szemléletet" köszönhettük, nyitottságot az új felé. Tanulni küldött minket: laparascópiát, szülészeti érzéstelenítést, ultrahangot (ami a mai napig a kedvencem). Ilyen példaképek nélkül nem jutottunk volna arra a gondolatra Kollégámmal és Barátommal Dr.Écsi László Főorvos úrral, hogy az új időknek megfelelően, merőben más tipusú osztályt szülészet-nőgyógyászatot kell felépítenünk és művelnünk.
Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb