Dr. Tunyogi-Csapó Miklós - Egyetemi adjunktus, ortopéd-traumatológus

Dr. Tunyogi-Csapó Miklós - Egyetemi adjunktus, ortopéd-traumatológus Zalaegerszegen születtem 1972-ben. A középiskolát Győrben végeztem, majd 1998-ban szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. A végzést követően klinikai gyakornokként dolgoztam az egyetem Balesetsebészeti és Kézsebészeti Klinikáján. 2003 és 2006 között kutatómunkát folytattam az Egyesült Államokban (Rush University, Chicago), ahol a patológiás csontvesztéssel foglalkoztam. Hazatérésem után rövidesen az Ortopédiai Klinikára kerültem, ahol 2007 óta dolgozom. 2008-ban összevont szakvizsgát tettem ortopédiából és traumatológiából. Az Egyesült Államokban végzett kutatómunkám eredményeként 2011-ben PhD fokozatot szereztem. 2007 óta veszek részt az ortopédia graduális és postgraduális oktatásában magyar és angol nyelven. Fő klinikai érdeklődési területem a degeneratív gerincelváltozások, valamint a gerincdeformitások konzervatív és műtéti kezelése. Emellett foglalkozom nagyizületi endoprotetikával és gyermekortopédiával is. Nős vagyok, két gyermek édesapja.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb