infratrainer pécs A 21. SZÁZAD EGYIK LEGMODERNEBB, LEGHATÉKONYABB EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ WELLNESS GÉPE, MELYET MOST ÖN IS MEGISMERHET!

MŰKÖDÉSI ELV

Az új wellness gép, az INFRATRAINER , egy olyan fekvő kerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket, és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal , a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

infratrainer pécs

AZ INFRAVÖRÖS FÉNY

Az infrafény 2-25 mikrométer hullámhosszúságú fény, amely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást és méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor. A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, nélküle nincs élet. Tökéletesen egészséges és biztonságos minden élő szervezet számára!

HATÁSMECHANIZMUS

Az INFRATRAINERBEN eltöltött 30-50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk 6-800 kalóriát éget el, ami egy 13-17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az INFRATRAINERREL hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatás érhető el, mint például hosszútávfutáskor, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

infratrainer pécs

HOGYAN HASZNÁLJAM AZ INFRATRAINERT

AZ INFRATRAINER MAXIMÁLISAN BIZTONSÁGOS, EZÉRT BÁRKI, AKÁR IDŐSEK VAGY MAGAS VÉRNYOMÁSBAN SZENVEDŐK IS HASZNÁLHATJÁK. NEM IGÉNYEL TOVÁBBÁ KÜLÖNLEGES FIZIKAI FELKÉSZÜLTSÉGET.

AZ INFRATRAINER VALÓBAN SEGÍT, HOGY KÖNNYEDÉN SZABADULJ MEG A SÚLYFELESLEGTŐL ÉS JÓL ÉREZD MAGAD A BŐRŐDBEN!

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémáit letéve kiadhatjuk magunkból a bennünk lévő feszültéséget, ahol egy kiadós edzés vagy kellemesen átmozgató torna után azt mondhassuk "Igen, ma is tettem valamit egészségemért".

Személyi edzőnk segítségével és az Ön aktív hozzájárulásával a vágyott alak elérése, nem csak álom lesz többé. De lehet szó akár fittsége megőrzéséről, prevencióról, vagy akár csak egy kis kikapcsolódásról. Hiszen tudjuk, ahány ember, annyi cél is létezik.

Látogasson el hozzánk és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát, mely nem csak testileg, de lelkileg is feltölti majd!

Elérhetőségeink

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu
fb