trx pécs

A TRX története

A TRX Suspension Trainer egy funkcionális tréning eszköz, melyet az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztett ki. Mára a leginnovatívabb és bátran kijelenthetjük, hogy a legnépszerűbb fitness eszközzé vált világszerte

Hogyan működik a TRX edzés?

A több száz gyakorlatnak köszönhetően egyszerre lehet fejleszteni erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot, állóképességet és az ún. core vagy törzsizmok stabilitását. A TRX alapja egy stabil felfüggesztési pont, mely két mobilis hevederben, és fogantyúban végződik. Az edzés lényege, hogy a gravitációval szemben dolgoztatjuk testünket, a mindennapi életből vett mozdulatokat használva (guggolás, kitörés, emelés, rotáció), ezeket összekapcsolva aktív erőkifejtés közben. Akár kezdő akár élsportoló vagy, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni. Az órákon képzett edzők várnak, kik folyamatosan koordinálnak, elősegítve fejlődésed sikerességét.

trx pécs trx pécs

A TRX edzés előnyei

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémáit letéve kiadhatjuk magunkból a bennünk lévő feszültéséget, ahol egy kiadós edzés vagy kellemesen átmozgató torna után azt mondhassuk "Igen, ma is tettem valamit egészségemért".

Személyi edzőnk segítségével és az Ön aktív hozzájárulásával a vágyott alak elérése, nem csak álom lesz többé. De lehet szó akár fittsége megőrzéséről, prevencióról, vagy akár csak egy kis kikapcsolódásról. Hiszen tudjuk, ahány ember, annyi cél is létezik.

Látogasson el hozzánk és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát, mely nem csak testileg, de lelkileg is feltölti majd!

Elérhetőségeink

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu
fb