EGYEDI ORTOPÉD CIPŐK, TALPBETÉTEK

Kiemelt partnerünk:

A Glória Cipő biztosítja számunkra a méretre készülő, egyedi cipők készítését, valamint a számítógépes talpvizsgálaton alapuló szűrővizsgálatot.

"A LÁBÁRA FORMÁLT BŐRANYAG!"

A cég két fő tevékenységi köre a méretre készülő, egyedi cipők készítése, valamint a számítógépes talpvizsgálaton alapuló szűrővizsgálattal egészült ki. Cégünk szlogenje, "a lábra formált bőranyag" hűen tükrözi, hogy a nálunk készülő lábbeliknél a kényelem az elsődleges szempont. Az anyagok kiválasztásánál és a forma kialakításánál mindig a láb komfortérzetét és a lábboltozat megfelelő alátámasztását tartjuk szem előtt. Cipőink kizárólag természetes, kiváló minőségű anyagokból, bőr felsőrészből, bőr béléssel - illetve a hideg időszakban báránybőr béléssel -, kérésre haránt és/vagy lúdtalpemelővel, valamint igény szerint bőr- vagy könnyített mikrogumi talppal összeállítva készülnek - nem az olcsóságra, hanem a mindenben az első osztályú minőségre törekedve. Cégünk egyedi megrendelésre is készít lábbeliket - goiser varrással is -, melyeknél a fazont akár egy régi mintacipő vagy hozott katalógus alapján is meghatározhatja a vevő, s méretvétel után az általa kiválasztott anyagból tökéletesen a lábára igazítva készül el a cipő. Mindenben készséggel állunk kedves vevőink rendelkezésére!

Egyedi talpbetétek (sport és utcai):

Csípő- térd- boka fájdalom? Kezdje az "alapoknál"! Az ilyen jellegű panaszok hátterében igen gyakran a talp hossz- és/vagy harántboltozatának süllyedése állhat. Jelentkezzen számítógépes talpvizsgálatunkra!

Számítógépes vizsgálati módszerünk - akárcsak az egyedi talpbetétek készítéséhez használt alapanyagok - Franciaországból származik. A vizsgálat lényege, hogy mindenkinél kimutatja a lábra jutó terhelést, ennek felhasználásával pedig olyan talpbetét készíthető, mely kifejezetten ezt az egyediséget követve segít kialakítani a megfelelő lábtartást, tehermentesítve a szervezetet.

Egyedi talpbetéteink fajtái:
Egyedi talpbetéteink előnyei:
Sport talpbetéteinket használják:

A talpbetéteink mindegyike egészségpénztár tagoknak elszámolható, a teljes összeg visszaigényelhető!

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb