LÁBÁPOLÁS

Meggyőződésünk, hogy a lábaink hihetetlen kifinomult mesterművek! Az izmok, ínszalagok és ízületek összetett rendszere mellett lábfejünk 52 különálló csontból áll. Speciálisan alkalmazkodó bőr veszi körül, amely a talpnál vastagabbra fejlődött, mint a test bármely más részén. Sajnos, lábainkról sokszor csak akkor veszünk tudomást, ha valami nincs rendben - ezzel a helyzettel a felnőtt lakosság jelentős része szembesül időről-időre. Ez a rész megmutatja, miként érhető el, hogy lábaink a legjobban nézzenek ki és érezzék magukat. Emellett információkkal szolgál az általános lábpanaszokról, azok kezelési módjáról, és néhány tippet ad arra vonatkozóan, hogy miként kerülhető el az ilyen panaszok kialakulása. A megfelelő méret és fazon kiválasztásával megfelelő kényelmet élvezhet, ugyanakkor divatos maradhat. A Scholl lábbelik ténylegesen a kényelmükről és az anyagtechnológiájukról híresek, és úgy vannak megtervezve, hogy Ön minden napot élvezhessen, függetlenül attól, mit csinál. A "Gondoskodjon lábairól" résznél megmutatjuk, hogy az egyszerű napi és heti lábápolási programok miként segíthetik elő a lábak tökéletes állapotát, és hogy a lábak kényeztetése milyen élvezetes lehet. A lábakra az évszakok is hatnak, ezért megmutatjuk, hogyan biztosítható a lábak kényelme nyáron és télen, és nyaralás közben. A lábaink elkísérnek életünk végéig, és fontos, hogy felvegyék a versenyt a növekedéssel és az öregedéssel. Bizonyos körülmények között, például a terhesség során vagy olyan betegsége esetén, mint a cukorbetegség, a lábak különleges figyelmet igényelnek. Itt is megmutatjuk, hogy miként gondoskodhat legjobban a lábairól ezekben a helyzetekben.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb