Álló szolárium

szolárium pécs


Áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák!


Keressétek az egyedülálló Hot Chocolate Brown® csövet a szoláriumstúdiónkban, hogy olcsóbban és tartósabban barnuljatok! Mert a minőség Nektek is jár!

szolárium pécs
Miért válaszd az új HOT Csokicsövet®?

Miért egyedülálló?

Bárki, bármit mondd tény, hogy a HOT Chocolate Brown® szoláriumcsövek technikai tartalma egyetlen más szoláriumcsőben sem található meg a világon! Teljesen egyedi, semmivel nem hasonlítható. Bizonyítani is tudjuk, hogy ez a technológia soha nem volt, és nem is lesz más szoláriumcső gyártásban megtalálható.
Nyugodtan hasonlítsátok össze bármilyen szoláriumcsővel, érezni fogjátok a különbséget!

Miért olcsóbb a Hot csokicsővel® szolizni?

A HOT Chocolate Brown® szoláriumcsövek a németországi Sylvania gyár legújabb fejlesztései. A termékfejlesztés lényege, hogy az üzemóra növekedésével ne kelljen több percre menni! Általában friss csőcserénél 6, később 9, azután a cső lejárta előtt 12 percre mennek a szoláriumozók egy hagyományos szoláriumcsővel felszerelt gépbe. Ennek vége! A HOT Chocolate Brown® csövekkel az üzemóra végéig szinte ugyanazon időre tudtok menni, mint a friss csőcserekor. Nagyon ritka esetben és csak 7-800 órás csöveknél kell esetleg egy egységet növelni a befekvési időn. Ennél a csőnél szinte mindig ugyanúgy barnulsz a teljes élettartamon belül! Ne menj több időre és ne fizess többet, keresd a HOT Chocolate Brown® csöveket!

Miért tartósabb a barnulás?

Az új HOT Chocolate Brown® szoláriumcsövek speciális sugárzásintenzitást képviselnek. Jelenleg ez a technológia semmilyen más szoláriumcsőben nem található meg. A szoláriumozás után azonnal látható magunkon egy árnyalatnyi barnulás, azonban a gyorsan megszerzett szín gyorsan el is múlik. A HOT csokicsövek általi barnulás a szolizás után még 4-6 óra elteltével is jelen van, tehát a szoláriumozás után még hat órát barnulunk. Ez a lassú, hosszabb időtartamú barnulás azonban lényegesen lassabban múlik (kopik), ezért a megszerzett bőrszín lényegesen tartósabb!

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémáit letéve kiadhatjuk magunkból a bennünk lévő feszültéséget, ahol egy kiadós edzés vagy kellemesen átmozgató torna után azt mondhassuk "Igen, ma is tettem valamit egészségemért".

Személyi edzőnk segítségével és az Ön aktív hozzájárulásával a vágyott alak elérése, nem csak álom lesz többé. De lehet szó akár fittsége megőrzéséről, prevencióról, vagy akár csak egy kis kikapcsolódásról. Hiszen tudjuk, ahány ember, annyi cél is létezik.

Látogasson el hozzánk és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát, mely nem csak testileg, de lelkileg is feltölti majd!

Elérhetőségeink

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu
fb