gerinctorna pécs

Preventív Gerinctorna és Streching

Mai civilizált világunkban a felnőtt lakosság 96% szenvedett már valamilyen, nyak, hát, vagy derék fájdalomtól. A különböző eszközök megvásárlása és használata, mely sok esetben nem megfelelő, ritkán elegendő a gerinc fiziológiás görbületeinek megőrzéséhez. A rendszeresen erősített hát- és hasizmok mintegy természetes fűzőként veszik körül a gerincet, védi a csigolyákat a külső erőkkel szemben, csökkentve pl. a törések kialakulásának esélyét. A 60 perces program az ízületek "beolajozásval", a pulzusszám és az izomzat hőmérsékletének megemelésével kezdődik, amit erősítő, nyújtó hatású gyakorlatok követnek. Majd az órát egy pár perces nyugtató relaxációval zárjuk. Az edzésprogram minden életkorban ajánlott

A preventív gerinctorna és streching előnyei

A Preventív gerincgimnasztika egy olyan komplex ízületkímélő tréning és terápia egyben, melynek hatására:

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémáit letéve kiadhatjuk magunkból a bennünk lévő feszültéséget, ahol egy kiadós edzés vagy kellemesen átmozgató torna után azt mondhassuk "Igen, ma is tettem valamit egészségemért".

Személyi edzőnk segítségével és az Ön aktív hozzájárulásával a vágyott alak elérése, nem csak álom lesz többé. De lehet szó akár fittsége megőrzéséről, prevencióról, vagy akár csak egy kis kikapcsolódásról. Hiszen tudjuk, ahány ember, annyi cél is létezik.

Látogasson el hozzánk és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát, mely nem csak testileg, de lelkileg is feltölti majd!

Elérhetőségeink

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu
fb