EGYÉB TERMÉKEK

Tartozékok

A hallókészülékek használatát, kezelését megkönnyí­thetjük, illetve funkcióit bőví­thetjük kiegészítőkkel.

Starkey 3 Series kiegészí­tők:

SurfLink™ Mobile

Élvezze ki a kéz nélküli telefonbeszélgetések minden előnyét ezzel az egyedülálló eszközzel. A SurfLink Mobile segí­tségével vezeték nélküli hallókészüléke válik mobiltelefonja mikrofonjává és hangszórójává:

De ez csak a kezdet... a SurfLink Mobile nem egy egyszerű mobiltelefon kihangosí­tó! Használható többek között hallási segédeszközként, média sugárzóként és hallókészülék távirányí­tóként is.

Surflink™ médiadoboz

Egyszerűen kezelhető vezeték nélküli jeladónk használatához nincs szükség az eszközök párosítására. Csak csatlakoztassa hozzá televíziójához, vagy magnójához és készen is van! Amennyiben Ön megfelelő távolságon belül tartózkodik, az eszköz automatikusan elkezdi a hangok sugárzását, egyenesen az Ön hallókészülékébe. A médiadobozok közti átváltás is automatikusan történik, egyszerűen csak át kell sétálnia az egyik szobából a másikba. Egy SurfLink mádiadobozra egyszerre többen is képesek csatlakozni, í­gy a szobában tartózkodók ugyanazon az eszközön keresztül hallgathatják kedvenc műsorukat, vagy zenéjüket.

SurfLink™ távirányító

A vezeték nélküli készülékekhez kiegészítőként három fajta távirányí­tó is kapható. A távirányí­tó segí­tségével állí­thatja készüléke hangerejét, memóriát válthat, és egyéb speciális szolgáltatásokat érhet el. Audiológusa segí­t kiválasztani az Ön igényeinek és életvitelének megfelelő tí­pust.


Rendszerkiegészítők

A hallókészülékek mellett számos rendszerkiegészítő segítheti az adott személy életminőségét. A leggyakrabban előforduló és legszükségesebb hangokat felerősítik, illetve fényjelzéssel segít az érzékelésben.

Bellman megoldások

A Bellman & Symfon cég számos hasznos megoldással segíti a hallássérült embereket, hogy biztonságos és teljes életet élhessenek. Praktikus készülékeiket az idősebb korosztályhoz tartozók és más fogyatékkal élők is rendkívül egyszerűen tudják kezelni. Magyarországon a Bellman termékek kizárólagos forgalmazója a Siemens Audiológiai Technika Kft.

Bellman jelzőrendszerek - minden hangjelzésre figyelmeztetik otthonában


Nem számí­t, hogy Ön milyen mértékű hallásveszteséggel él, a Bellman & Symfon intelligens jelzőrendszereivel soha többé nem kell azon aggódnia, hogy nem hallja meg, ha valaki csönget az ajtónál, vagy elmulaszt egy fontos telefonhí­vást. A vezeték nélküli rendszer az ajtócsengő és a telefon csörgésén kívül a tűzjelző, a mozgásérzékelő, vagy a babamonitor hangjelzéseire is figyelmezteti, ha szükséges. Tetszés szerint választhatja meg, hogy villogó fénnyel, éles hangjelzéssel, vagy rezgéssel jelezzen-e a készülék. Mindez akár a jól hallók számára is nagy segítséget jelenthet, ha pl. a kertben dolgoznak, vagy egy hátsó szobában tartózkodnak éppen.

Bellman ébresztőóra - mindig időben ébreszti

A hagyományos ébresztőórák a hallássérültek számára nem jelentenek megfelelő megoldást, mivel a hangjelzésük túlságosan halk. A Bellman ébresztőórái viszont a súlyos vagy nagyfokú hallásveszteséggel élőket sem hagyják cserben, ha ideje felkelniük. A többszörös jelzés (extra éles hangjelzés, villogó fény és erős rezgés) rögtön felébreszti Önt, akár a legmélyebb álmából is. A Bellman ébresztőóra hangjelzése fokozatosan erősödik egészen 100 dB fölé, ezt egészíti ki a villogó LED-fény és a párna vagy matrac alá helyezhető rezgőmodul.Bellman Domino - a sokoldalú hallási rendszer

Bizonyos esetekben még hallókészülékkel is nehéz megérteni a beszédet. Különösen a zsúfolt, forgalmas helyeken, ahol nagy a háttérzaj: az iskolában, a munkahelyen vagy egy bevásárlóközpontban, étteremben. A Domino hallási rendszer a hasonló helyzetekben javítja a beszédértést, amikor a hallókészülék önmagában talán nem elegendő ehhez. A Domino közel hozza Önhöz a szavakat, hogy hangosan és tisztán halljon - még akár nagy távolságból is. Így erőfeszítés nélkül élvezheti kollégái, barátai társalgását. A rendszer egy iránymikrofonnal felszerelt jeladót és vevőkészüléket tartalmaz, amelyek digitális technológiával erősítik fel a beszédet és szűrik ki a nemkívánatos háttérzajt.


Ápolószerek

A készülékek karbantartásához szükséges a megfelelő tisztító és ápolószerek használata.

Használat és karbantartás

Nagyon fontos, hogy hallókészülékét napi szintű tisztítás és rendszeres szerviz segítségével megfelelő állapotban tartsa. A megfelelő kezelés és karbantartás lehetővé teszi, hogy készüléke megtartsa optimális működési állapotát, növeli effektív élettartamát, és biztosítja a megfelelő higiéniát.

Hogyan kezelje hallókészülékét

Elemek

A készüléket kizárólag hallókészülék elemmel szabad üzemeltetni.

Egészségközpontunkban kiváló minőségű Siemens és Ultima elemeket forgalmazunk.

Siemens elemek

A Siemens elemek kiemelkednek hosszú élettartamukkal, amely alatt végig megőrzik magas és stabil feszültségüket, és ez kitűnő erősítést tesz lehetővé. Ez tiszta és torzításmentes hangzást biztosít digitális és analóg hallókészülékekben egyaránt.

Felhasználóbarát csomagolás a könnyű kezelhetőség érdekében.Felhasználóbarát kezelés
Egyszerű kicsomagolás, könnyű kezelhetőség, maximális termékvédelem és egyértelmű színkódok.

Környezetbarát csomagolás
A környezet számára is előnyös: intelligens kétkomponensű összetételüknek köszönhetően a csomagolóanyagok kezelése környezetbarát módon történhet.Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb