Uszodai védődugók

uszodai védődugók

"Hogy felhőtlen legyen a kikapcsolódás ..."

Itt a nyár, a meleg, a jó idő, ilyenkor szívesen töltjük szabadidőnket víz közelében. Úszást, lubickolást követően ebben az időszakban a fül-orr-gégészeti rendelőket leggyakrabban azzal keresik fel a páciensek, hogy hallójáratuk bedugult, valamint sokszor erős fülfájásra panaszkodnak. A fájdalom rendkívül kellemetlenné válhat, és ha egy mód van rá, mindenféleképpen törekedjünk arra, hogy a kiváltó okokat elkerüljük!

A külső hallójárat, a dobhártya gyulladásos megbetegedései, különböző eredetű középfülgyulladások, átmeneti vagy végleges dobhártyahiányok, bizonyos típusú fülműtéteket követő állapotok feltétlenül indokolttá teszik hallószervünk védelmét, a hallójáratba bejutó fürdő- vagy uszodai vízzel szemben. Szakorvosi szempontból tehát a megelőzés, a gyógyulás elősegítése, illetőleg a szövődmények elkerülése érdekében egyértelműen ajánlott, védő fülilleszték alkalmazása.

Ez az egyszerű, de rendkívül praktikus kis eszköz akkor is jó szolgálatot tesz, ha kisgyermekeknél a dobhártyába "tubus" behelyezése történt. Fülműtétet követően nedves környezetben is biztosítja viselőjének a hallójárat védelmét, hogy abba víz ne juthasson be.

MIKOR AJÁNLOTT?
Ha óvnia kell hallójáratát a víztől, ha gondot okoz a zuhanyozás, hajmosás, és nem szeretné csak a vízpartról nézni a fürdőzőket, akkor tökéletes megoldást kínálunk Önnek. Egyéni füllenyomata alapján elkészítjük uszodai védődugóját, amely garantáltan vízmentesen zárja hallójáratát.

A fülbe kerülő vízre való érzékenység bármely úszónál jelentkezhet, képességtől és életkortól függetlenül. Az egyedi öntésű, vízálló, úszás közben használható füldugók használatával biztonságosan és hatékonyan védheti meg füleit az Önt érő kellemetlenségektől, és továbbra is zavartalanul űzheti kedvenc sportját.

Az érzékeny fülek védelmére megoldás, az uszodai-védő füldugó.


Egyéni uszodai fül illesztékek prevenciós célja:

A fürdés, úszás, strandolás közben összeszedhető fertőzések, fülgyulladások megelőzése.

Hogy ne kelljen a partról sóvárogva nézni a fürdőzőket!

A gyógyulás és műtéti szövődmények elkerülése!

Uszodai füldugó tulajdonságai:

Funkciója: Teljesen vízmentesen zárja a hallójáratot. Teljesen felveszi a hallójárat formáját.

Készülése: Egyéni füllenyomat alapján laborban készül 1 hét alatt.

Anyaga: Rugalmas, puha antiallergén szilikon anyag komfortos érzést biztosít

Színe: Ma már divatos színekben, vagy testszínben állítjuk elő egyedi igényeknek megfelelően

Elveszíthetetlen: Összekötő zsinórnak köszönhetően és anyagösszetétele révén nem hagyható el, mert ha mégis kijönne a fülből, akkor lebeg a füldugó a víz tetején, és nem kell lemerülni érte.

Szakorvosok véleménye fül illesztékről / füldugóról? Nemcsak megelőzésre alkalmas, de a fülbetegségek idején és fülműtéteket követően a gyógyulást és a szövődmények elkerülését is segíti az uszodai vagy fürdővizekkel szembeni tökéletes védelem.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb