HALLÓKÉSZÜLÉK ELLÁTÁSAmennyiben a vizsgálatok során halláscsökkenés lett megállapítva, az életminőség javítása, és a normál kommunikáció lehetősségének fenntartása érdekében hallókészülék viselése javasolt.

A hallókészülék lehetővé teszi, hogy viselője tisztábban értse a beszédet, és meghallja azokat a hangokat, amiket halláscsökkenéséből adódóan, külső segítség nélkül már nem lenne képes érzékelni.

Abban az esetben, ha a rosszul halló személy élni kíván a hallókészülék által nyújtott hangélmény befogadásával, lehetősége nyílik kipróbálni.

A készülékeket személyre szabottan, a felmért halláseredmény alapján, egyéni életvitelhez alakítva szakellátó programozza be.

A hallókészüléket a vásárlási szándék kinyilatkoztatása előtt 14 napon keresztül otthonában, családi környezetben, az Ön számára fontos napi tevékenységek végzése során is lehetősége van próbálni, és megtapasztalni, hogyan válik az összemosódott mondatokból hallásélmény.

A próbahordás során eldöntheti, hogy meg kívánja-e vásárolni a hallókészüléket. Amennyiben a vásárlás mellett dönt a készpénzes fizetésen kívül, lehetőséget biztosítunk egészség pénztári kifizetésre, illetve kamatmentes részletfizetésre is.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb