HALLÓKÉSZÜLÉKEK

A Borostyán Gyógy- és Egészségközpontban a legkiválóbb hallókészülék gyártók termékei közül választhat, kiváló szakemberek segítségével.

Kiemelt forgalmazóink:


3 Series - gondtalan kapcsolat a világgal

A 3 Series hallókészülékek a Starkey legmodernebb technológiájával és egy forradalmian új külsővel ellátott, egyszerűen használható vezeték nélküli készülékei. Megbízhatóságuknak és páratlan teljesítményüknek köszönhetően a hangokat tisztábban hallja majd, minden környezetben. A 3 Series készülékek felhasználóbarát SurfLink® kiegészítőinkkel egyetemben biztosítják Önnek, hogy minden élethelyzetet kényelmesen - kötöttségek nélkül - élvezhessen.

3 Series szolgáltatások:
TechnológiaElőnyök
Voice iQ²Megkönnyíti a beszédértést a zajos környezetekben és segít, hogy kevésbé fáradjon el hallókészüléke használata közben.
PureWave visszacsatolás-gátlásGyakorlatilag megszünteti a sípolást és zúgást.
InVision irányítottságErősíti a Voice iQ² működését azzal, hogy kiemeli azokat a hangokat, melyeket hallani akar, és minimalizálja azokat, melyeket nem.
Telefon szolgáltatásokKészüléke észleli, ha Ön telefonál és ennek megfelelően állítja be magát.
Zene és televízió feldolgozásAutomatikus átváltás az előre beállított zene és televízió beállításokra.
Ear-to-Ear vezeték nélküli kommunikációLehetővé teszi, hogy az egyik készüléken változtatott beállítások a másik készüléken is automatikusan állításra kerüljenek.
HydraShield®²Hallókészülékét ellenállóvá teszi a víznek, a fülzsírnak, az olajos folyadékoknak, az izzadtságnak, a párának és a rozsdásodásnak.
Spektrális iQ

A nehezen hallható magas frekvenciás hangokat egy alacsonyabb frekvencián állítja elő, ezzel fokozva a beszéd érthetőségét.
ÖntanulásFolyamatosan és automatikusan tanulja meg az Ön hangerőszabályzó-beállításait, hogy kevesebb kézi átállításra legyen szükség.
Intuitív szolgáltatásokAutomatikus hangjelzések és jelzőhangok tájékoztatják Önt hallókészüléke és az elem állapotáról.
IRIS™ technológiaAz IRIS™ Technológia a Starkey legújabb, vezeték nélküli integrált áramkör platformja. Segítségével hallókészülékeink képesek a televíziójából vagy számítógépéből sugárzott hangokat közvetlenül – és vezeték nélkül – fogadni.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 7 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb