A Power Plate története

A vibrációs tréninget először a 60-as 70-es évek Szovjetuniójában, az orosz asztronautákon használták, hogy a súlytalanság következményeiből fakadó csontsűrűség vesztés és izomsorvadás elkerülhető legyen. Azonban a technológia továbbfejlesztését és így a Power Plate-t a holland olimpiai edzőnek, Guus van der Meer-nek, köszönhetjük. A több évtizedes tudományos és gyakorlati kutatások eredménye többek között, hogy a Power Plate elnyerte az Orvosi Készülékek Irányelve (MDD) tanúsítványát, valamint a "legmenőbb márkák" 2011/12-es Cool Brands díját.

power plate

Hogyan működik a Power Plate gyorsulási tréning?

power plate

A plató 3 dimenzióban történő, gyors kimozdulása (másodpercenként 25-40 alkalommal) izom összehúzódási és elernyedési reflexet vált ki, mely automatikusan jön létre, nagyjából olyan sebességgel, mint ahogyan a plató mozog.A harmonikus rezgések a testre hatva a gravitációs erőt erősítik. A rendkívül intenzív stimulációnak köszönhetően az izomrostok 98%-át megmozgatjuk, a hagyományos edzőtermi gépek használatakor lehetséges 60%-kal szemben. A heti 2-3 alkalommal történő tréning ideális ahhoz, hogy a fejlődés megfelelő legyen. Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.Felhasználási területei az egészségügyben, fitnessben, wellnessben és élsportban ugyanúgy jelentősek, mint a rehabilitáció és az anti-aging (öregedéssel kapcsolatos) kutatások területén.


Professzionális személyi edzés a Power Plate-vel

power plate

A 30 perces testedzés sikerességét egy szakszerű edzésprogrammal, illetve egy személyi edző állandó jelenlétével biztosítjuk. A Power Plate edzés hitelességét mutatja az is, hogy nem csak az itthoni, de a nemzetközi celebvilágban, sőt az élsportolók körében is egyre népszerűbb. Fittségi szintje növelése érdekében használja a gépet Rihanna, Sting, Nicole Scherzinger, de még Claudia Schiffer is. A sportolók körében népszerűségének az oka, hogy a hagyományos edzések kiegészítőjeként a Power Plate megnöveli az eredményeket, segítségükre van a gyorsabb gyógyulás és regeneráció eléréseben is. Egy idő után hatalmas javulást tapasztalnak a robbanékony erejükben, a motoros tanulásban, az izom tűrőképességben és a kitartásban.Tehát. Formáld magad, mint a celebek!

A gyorsulási tréning előnyei

power plate

Hírességek akik a Power Platet használják

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémáit letéve kiadhatjuk magunkból a bennünk lévő feszültéséget, ahol egy kiadós edzés vagy kellemesen átmozgató torna után azt mondhassuk "Igen, ma is tettem valamit egészségemért".

Személyi edzőnk segítségével és az Ön aktív hozzájárulásával a vágyott alak elérése, nem csak álom lesz többé. De lehet szó akár fittsége megőrzéséről, prevencióról, vagy akár csak egy kis kikapcsolódásról. Hiszen tudjuk, ahány ember, annyi cél is létezik.

Látogasson el hozzánk és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb edzésformát, mely nem csak testileg, de lelkileg is feltölti majd!

Elérhetőségeink

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu
fb