Derékmelegítő

MI AZ A DERÉKMELEGÍTŐ?

Egy ruhadarab, mely azért született meg, hogy bizonyítsa, létezik harmónia, sőt szinergia a divat és az egészség(megőrzés) között. Hiánypótló mivoltának köszönhetően nemcsak az unokák, de a nagymamák elvárásainak is megfelel. Egy olyan színes kiegészítőről van szó, mely egyfajta tudatos döntés a felfázás megelőzése érdekében.

Ez az egyszerű és nagyszerű ötlet szerencsére nekünk jutott eszünkbe elsőként, így megadatott a lehetőség, hogy a derékmelegítőt, mint fogalmat meghonosítsuk itthon és egyre több európai országban is.

EGY KICSIT BŐVEBBEN

A hippsy derékmelegítő egy természetes, rugalmas anyagból (95% pamut) készült derékmelegítő, vagy nevezhetjük derékvédőnek is. A derékmelegítő elsődleges célja, hogy védje a vesét, az alhasat, a derekat és a fenék felső részét a hidegtől, ezáltal a felfázástól. Folyamatos tesztelések eredményeképpen született meg a derékmelegítő végső formája, mely jobban igazodik a derék vonalához, így hozzájárul a még kényelmesebb viselethez. A hippsy derékmelegítő kényelmesen rásimul bőrödre anélkül, hogy gombok, cipzár vagy tépőzár zavarna a viselésében. Az eredeti derékmelegítő nemcsak az egészségmegőrzésben játszik fontos szerepet, de ruhatáradat is változatosabbá teszi, hiszen számtalan színben elérhető. Rajtad múlik, hogy elrejted-e, vagy kívül hordva, kiegészítőként viseled. A mi tapasztalatunk az, hogy így is, úgy is imádni fogod.

KINEK AJÁNLJUK A HIPPSY DERÉKMELEGÍTŐT?

Kortól, nemtől függetlenül mindenkinek, aki

A DERÉKMELEGÍTŐ SZTORI

Érdekes dolog ez. Olyan, mint a csokoládé. Amíg nem kóstoltad meg, nem is tudod, miről maradsz le. De aztán ...

Kis csapatunk női tagjai mindig is derékfázósak voltak, és mindenképpen el akarták kerülni a felfázást. Tudományos magyarázatok szerint a felfázás elsősorban bakteriális eredetű, mely ugyan mindannyiunk szervezetében megtalálható, mégis csak akkor okoz problémát, hogyha - emberi nyelvre lefordítva - "lehűl a testünk". Ezáltal a védekezőképesség csökken, a baktériumok elszaporodnak, s kórokozóvá válnak. Tudtuk, ha nem vigyázunk, baj lehet, ugyanis a felfázás visszatérő vendéggé válhat. Akárhogy is nézzük, testünknek pont az a sávja maradt csupaszon, ami a legérzékenyebb.

Ennek kivédése érdekében ideiglenes megoldásnak tűnt az agresszív pólóhúzogatás. Persze próbáltuk mindenféle "dologgal" elfedni a kritikus sávot, de persze egyik sem volt az igazi. A derékra kötött sál és pulóver kényelmetlen volt, és rontotta az összképet. A bodyt sosem szerettük, a kombiné pedig már kissé divatja múlt. Egy plusz réteg a felső alatt pedig sokszor túlságosan melegnek bizonyult. A várva várt komfortérzetet mindenestre egyik kényszermegoldás sem biztosította.

Aztán egy isteni szikra - és persze jó néhány átbeszélt éjszaka - után eszünkbe jutott egy lehetséges megoldás. Derékmelegítő. Jó, jó, de mi az, hogy derékmelegítő. Nincs ilyen dolog, hogy derékmelegítő. Nyilván sejtettük, hogy mi is lehetne az a derékmelegítő, de hogy fog az kinézni, mit fog tudni, stb.

Aztán legyártattunk néhány próbadarabot, és az eredmény meghökkentő volt. Rádöbbentünk, hogy az eredeti elképzeléstől eltérően nem csak funkcióját tekintve tölt be fontos szerepet (segít megelőzni a felfázást), de színes kiegészítőként ruhatárunkat is feldobja.

Végigkérdezgettük családtagjainkat, barátainkat, és kiderült, hogy nagyon sokan járnak hozzánk hasonló cipőben. Szinte mindannyiunk környezetében akad olyan, aki krónikus felfázással, vesemedence gyulladással, hólyaghuruttal vagy egyéb alsó testtájéki megbetegedéssel küszködik. De a csípőnadrág és a rövidebb felsők trendje azokat is meggyőzte, akiket még nem ért utol egy kór sem, egyszerűen csak élvezték a derékmelegítő nyújtotta melegséget és színességet.

Ezek után nem volt kérdéses, hogy belevágunk a forgalmazásába. Így röpke két év alatt sikerült elérnünk, hogy a derékmelegítő, mint ruhadarab közismertté váljon. Nagy öröm számunkra, hogy tevékenységünknek köszönhetően ma már emberek ezrei tudják, hogy mi az a derékmelegítő. Azért is szép eredmény ez, hiszen nemcsak az volt a célunk, hogy üzletileg sikeres legyen a hippsy, mint termék, de az is, hogy bevezessünk egy olyan fogalmat és megoldást, mely előttünk nem is létezett.

Az elmúlt évben már sokan bizalmat szavaztak ennek az igazán hiánypótló és kiegészítő megoldásnak. Természetesen nem pusztán azért, mert fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben, de mindemellett egy jó pofa, divatos kiegészítő is. Nem beszélve arról, hogy a 6 méretnek és folyamatosan bővülő színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a leginkább hozzáillő darabot.

Ráadásul nagyon kényelmes viselet (95% pamut) akár a munkahelyen, irodában, iskolában gubbaszt az ember, akár szabadidős tevékenységet folytat. Mivel az elmúlt időben az ország számtalan pontjáról érkeztek pozitív visszajelzések, azon vagyunk, hogy még többen megismerhessék a lehetőséget.

Reméljük, hogy hozzánk hasonlóan Te is sok örömödet leled majd benne!

Viseld Egészséggel!

Széles választékban megvásárolhatók üzletünkben a Hippsy termékek.

Gyemek pink
Ár: 2790 Ft
Leírás
Anyagösszetétel:
95 % pamut, 5 % lycra
A mintás derékmelegítőről:
A gyerekek rajonganak a színes, mintás dolgokért, ezért találtuk ki, hogy az ő derékmelegítőiket megpróbáljuk feldobni különféle színes nyomással. A pinket inkább kislányoknak, míg a kéket derékmelegítőt kisfiúknak is ajánljuk szeretettel!


Hippsy folklór-hímzett
Ár: 3690 Ft
Leírás
Anyagösszetétel:
95 % pamut, 5 % lycra
Gyönyörű, elegáns hímzéssel díszített derékmelegítő.
Hippsy ORIGINALS derékmelegítő - Testszín
Ár: 2490 Ft
Leírás
Anyagösszetétel:
95 % pamut, 5 % lycra
A testszínről:
Semleges szín, a praktikusságot szimbolizálja. Bármely más színnel alkalmazható, kiválóan enyhíti a harsány színkavalkádot.


Hippsy ORIGINALS derékmelegítő - Fekete
Ár: 2490 Ft
Leírás
Anyagösszetétel:
95 % pamut, 5 % lycra
A feketéről:
Minden színnel alkalmazható. Kiemeli, illetve világosítja, ezáltal erősíti a többi szín hatását. Önmagában zárkózottságot sugall.


Hippsy Leggings long - Fekete
Ár: 3590 Ft
Leírás
Anyagösszetétel:
95 % pamut, 5 % lycra
A hippsy Originals anyagából készült (vastagabb, mint a short leggings), bokáig érő leggings.


Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont tartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Manó cipö nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17, Szombat: 9.30 - 11.30
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb