MELLTARTÓK, MELLPROTÉZISEK

A Borostyán Gyógyközpont nagy szeretettel áll a segítségükre mell eltávolító és plasztikai műtét után is.
Széles választékban talál nálunk:

Protézisek

Az emlőrák gyógyításának egyik lépése a sebészi beavatkozás, mely a mell teljes, vagy részleges eltávolításával jár. Ez a tény nagy testi és lelki megterheléssel jár minden érintett számára. A testkép helyreállításának legegyszerűbb módszere a külső, szilikon emlőprotézisek viselése. Vannak közvetlenül a műtét után ajánlott ideiglenes emlőprotézisek, majd a későbbi fázisra javasolt végleges, szilikon protézisek.

Közvetlenül a műtét után posztoperatív, vagy textil protézis viselése ajánlott. Ez egy nagyon könnyű, mellformát utánzó textil tok, amelynek a bőrrel érintkező oldala pamut alapanyagú. Légáteresztő tömést tartalmaz, melynek segítségével a protézis alakja formálható. A protézis optikailag kiegyenlítő képet ad anélkül, hogy a műtéti területet terhelné. Ezt a könnyített protézist ajánljuk a műtéti heg gyógyulásáig, valamint sugárkezelés ideje alatt. Végleges megoldásnak viszont épp a súlya miatt nem alkalmas, hiszen a protézis szerepe nem csak az optikai kiegyenlítés, hanem nagyon fontos egészségmegőrző szerepe is van.

Rendkívül széles forma- és méretválaszték áll a hölgyek rendelkezésére. A megfelelő protézis kiválasztásában különleges figyelemmel és felkészültséggel állunk rendelkezésükre. A választás során figyelembe vesszük a műtét kiterjedését, a műtéti heg érzékenységét, környezetének állapotát , az ép mell alakját és nagyságát ugyanúgy, mint az érintett oldali kar állapotát . Teljes emlőeltávolításnál több féle funkciót kell ellátni a protéziseknek. Ennek megfelelően vannak az ellenoldali emlővel megegyező, csökkentett súlyú, illetve mikroszálas hátoldalú protézisek. Léteznek emellett egészen természetes megjelenést biztosító szilikon protézisek. Részleges mellműtéteknél, illetve kis szöveti hiányok esetén héjprotéziseket és kiegyenlítő protéziseket alkalmazunk.

A protézist biztosan kell tartani a testen, ezt a feladatot a speciális protézistartó melltartók biztosítják. A protézistartó melltartók zsebbel vannak ellátva, amelybe a szilikon protézis behelyezhető. Ezeken a melltartókon szélesebb és jobban megerősített a kar alatti rész, mert nem szabad, hogy bárhol nyomáspontok alakuljanak ki a hónalji nyirokcsomókat eltávolították. A dekoltázs magasabb, mint a normál melltartóknál, ez biztosítja a megfelelő takarást.

A mell műtét után kiemelten fontos, hogy a test a lehető leggyorsabban regenerálódjon. A gyógyulási folyamatot a bőrbarát anyagból készült kompressziós fűzők segíthetik. A későbbi időszakokra is speciális melltartó viselése javasolt, melyek a legtöbb esetben rendelkeznek tehermentesítő vállpánttal, varrás nélküli mellkosarakkal, kétrétegű előformázott mellkosárral. Legpraktikusabb az előlkapcsos megoldás.

Kiemelt partnereink:

Fürdőruhák:

A legmodernebb divat szerint fürdőruhák széles választékát kínáljuk.

Ízelítő fürdőruha kínálatunkból:

Egyrészes fürdőruhák:

Tankini fürdőruhák:

Kétrészes variálható fürdőruhák:

Mellprotézisek:

Protézistartó melltartók:

Tehermentesítő fehérneműk:

Sport melltartók:

A Borostyán Gyógyközpont nagy szeretettel várja Önt. Kérdésével forduljon hozzánk.
Nálunk lehetősége nyílik:

A kockázatokról olvassa el a tájékoztatót, használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Rólunk

Mai rohanó világunkban egyre inkább vágyunk egy olyan helyre, ahol a hétköznapok problémái és negatív hatásai nem érhetnek el minket. Egy helyre, ahol figyelnek ránk, ahol minden tekintetben fontosak vagyunk!

A Borostyán Gyógyközpont céljául tűzte ki, hogy az Ön igényeit maximálisan kielégítse, legyen akár a gyógyközpontba betérő vásárló, vagy a magánrendelések egyikére érkező páciens. Szakértő kollégáink és a szakmailag is elismert orvosok segítségére, tudására bátran támaszkodhat. Mi segíthetünk Önnek, hogy hétköznapjai kiegyensúlyozottabbak, felszabadultabbak, vidámabbak legyenek. Hiszen tudjuk, hogy legfontosabb kincsünk az egészségünk.

Térjen be hozzánk, hogy segíthessünk!

Elérhetőségeink, információk

  • Cím: 7632 Pécs, Keszüi út 76.
  • Gyógyközpont tartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17
  • Manó cipö nyitvatartás: Hétfő, Szerda: 9 - 18.30, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9 - 17, Szombat: 9.30 - 11.30
  • Fitness Stúdió nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 8 - 20 (Bejelentkezés szükséges)
  • Gyógyközpont: +36-72-526-526
  • E-mail: info@borostyan.eu

FIGYELEM! Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Az oldalon feltüntetett áraink Forintban(HUF) értendőek és az ÁFÁ-t(27%) tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

fb